Loading...

Tomàs Molina: “No conec homes i dones del temps que no els agradi la seva feina”

Tots coneixem Tomàs Molina com l'home del temps de TV3, on treballa des de fa 36 anys i és cap de meteorologia. Però la seva passió pel temps també es trasllada a les aules universitàries: és professor de pronòstic meteorològic a la UB (diu que des de petit volia ser mestre), forma part del Consell d'Administració del Servei Meteorològic de Catalunya, i està finalitzant el doctorat sobre comunicació del canvi climàtic.

Què és envellir?

Mª Ángeles Durán, sociòloga i investigadora del Consell Superior d'Investigacions Científiques, reflexiona sobre què significa envellir

Chef Rafa: “Qui vol aprendre a cuinar, s’hi posa i cuina”

Darrere del perfil d’Instagram @Rafuel55, trobem a Rafael Antolín Ja reuneix més de 8.500 publicacions i quasi 715.000 seguidors, el que l'ha portat a convertir-se en un dels instagrammers gastronòmics amb més influencia a aquesta xarxa social. El seu compte està ple de vídeo-receptes, on explica de forma senzilla cada elaboració, i fotografies d'uns plats on l'estètica regna.

Dr. Javier de Benito: “Quan un mateix es veu millor, se sent millor i més segur”

El Dr. Javier de Benito és un referent nacional i internacional en cirurgia estètica des de l'any 2006, el seu Institut és reconegut per la premsa internacional com un dels deu millors centres del món en la seva especialitat, seleccionat per Taschen com un dels deu mags del bisturí i considerat per la prestigiosa Guia Cirurgia un dels cinc millors del món. El doctor ens parla sobre com estan de presents els sèniors en l'Institut de Benito.

Eduard Estivill: “El son és la fàbrica del nostre dia”

Els problemes de son han esdevingut una preocupació per a la salut de moltes persones. Es coneixen més de 100 alteracions del son, però les més freqüents són l'insomni i les apnees. De tot això en parlem amb el doctor Eduard Estivill, metge pediatre i especialista en neurofisiologia clínica i en medicina del son, qui ens explica com es treballa a la clínica.

Carme Ruscalleda: “M’agrada el repte i el compromís amb la vida i amb la gent”

Carme Ruscalleda és una de las xefs espanyoles amb més estrelles Michelin. La cuinera catalana és propietària, amb el seu marit Toni Balam, del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar. Un establiment que van tancar el 2019, i comptava amb 3 estrelles de la Guia Michelin. Ruscalleda també compta amb un restaurant al Japó, ja premiat amb dues estrelles Michelin, i segueix treballant en el projecte experimental gastronòmic Cuina Estudi.

Go to Top