Carregant Esdeveniments
CUINA

Cebiches i tàrtars

10€
-20%
Activitat oferta per
<< Tornar

Un curs per a cuiners sofisticats que volen apreciar els sabors essencials de la millor matèria primera.

La carn i el peix són dos productes bàsics i abundants a la nostra gastronomia. Tot i això, hi ha una manera de preparar-los poc freqüent: crus.

Països com Perú, Japó o Italia ens demostren que menjar carn i peix crus no només és una opció saludable sinó que a més és una forma sofisticada d’apreciar el producte de la forma més directa.

En aquest curs prepararem diversos cebiches i tàrtars, parlarem d’aspectes culturals, tècniques i productes essencials per a la seva preparació i aquells elements a tenir en compte per manipular el producte de la manera més adient.

El curs inclou:

  • 42 minuts de vídeo HD
  • 3 receptes
  • Material complementari
  • Certificat del curs

Les receptes són:

  • Cebiche de peix, llet de tigre, cancha i moniato
  • Steak tartar, mantega d’anxova feta a mà i coral de mostassa
  • Tàrtar de salmó, emulsió d’alvocat i hortalisses confitades amb vinagre

Curs impartit en castellà per: Àngels Puntas

<< Tornar
Go to Top