Carregant Esdeveniments
SALUT I BENESTAR

L’alimentació sostenible….quin embolic! – ADA PARELLADA (JORNADA INAUGURAL LA PEDRERA)

LA PEDRERA- Pg. de Gràcia, 92, 08008 · Barcelona
Gratuït per CLUB65 PLUS o socis RACC
<< Tornar

Antigament les àvies acostumaven a dir que a la cuina s’havia d’aprofitar tot. Els aliments es valoraven, se sabia quant costaven: esforç, ofici, dedicació, hores i recursos. Ara es llencen un de cada tres aliments produïts a escala mundial.

Ada Parellada ens parlarà de quines son les claus de la cuina sostenible: com controlar el malbaratament alimentari, com fer la cistella de la compra i la cuina més eficaç i àgil, alhora que més sana i variada, i com viure de renda, culinàriament parlant: que el temps invertit a cuinar avui et serveixi per a la resta de la setmana.

ADA PARELLADA és la setena generació d´una família d´hostalers de Granollers. Als vint-i-cinc anys va obrir el seu restaurant, Semproniana, a Barcelona. Assessora restaurants, menjadors escolars i treballa al costat de la indústria alimentària desenvolupant productes. A banda del seu treball quotidià al restaurant, ha escrit més de 15 llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla.

<< Tornar
Go to Top