Carregant Esdeveniments
SALUT I BENESTAR

Aprenguem a preparar sopars de forma saludable, fàcil i estimulant – FUNDACIÓ ALÍCIA

Gratuït per a CLUB65 PLUS
<< Tornar

El sopar és el darrer àpat del dia, i sovint, la manca de temps i l’esgotament influeix en les ganes de preparar-lo. Però no hi hem de renunciar, és important per al desenvolupament de les nostres funcions corporals i per a un bon descans. Deixa’t guiar per les nostres receptes per a aquest moment del dia: plats lleugers, molt variats, ràpids i perfectes per acabar el dia de la millor manera!

FUNDACIÓ ALÍCIA, és una fundació privada sense ànim de lucre, creada l’any 2003. És un centre de recerca en cuina. Un centre que investiga productes i processos culinaris; que innova i treballa per millorar l’alimentació de les persones, amb una atenció especial a les restriccions alimentàries i altres problemes de salut; que fomenta la millora dels hàbits alimentaris i que posa en valor el patrimoni alimentari i gastronòmic dels territoris.

Compte amb la complicitat i la col·laboració de destacats científics i els millors cuiners.

AMANDA BARBA és graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. Actualment és responsable de projectes d’investigació al departament de salut i hàbits alimentaris de la Fundació Alícia. Responsable del projecte GEGAAN en col·laboració amb BitHabitat i l’Ajuntament de Barcelona sobre innovació social, alimentació i envelliment.

Ja pots tornar a veure la Trobada.

Idioma: català

<< Tornar
Go to Top