Carregant Esdeveniments
EXERCICI I BENESTAR

Tast de marxa nòrdica

10 de maig
17:00 a 18:00
Velódromo de Horta · Barcelona
25,90€
18,90€
Activitat oferta per
<< Tornar

Aquesta activitat d’una hora de durada és ideal per tenir un primer contacte amb la marxa nòrdica. L’objectiu és que tots els participants coneguin què és la marxa nòrdica i que practiquin els primers passos d’aquesta tècnica. És ideal per a persones que no han practicat aquesta disciplina abans.

¿Què és la marxa nòrdica?

El Nordic walking o marxa nòrdica és una activitat física que incorpora uns bastons específics a la forma natural de caminar per aconseguir impulsar-se cap endavant.

Practicant marxa nòrdica amb una bona tècnica s’aconsegueix involucrar la part inferior i la superior del cos, respectant sempre les característiques biomecàniques de la marxa humana.​

La marxa nòrdica és una activitat segura, eficaç, equilibrada i apta per a tothom que ens ajuda a treballar tot el cos de manera simètrica.

Per reservar aquesta activitat, clica al botó “Inscriure’m” que et portarà a la web de l’empresa organitzadora Bendhora. Un cop allà, pots registrar-te i reservar la sortida directament o anar a la secció “Reserva d’Activitats” per visualitzar en un calendari setmanal totes les sortides disponibles en exclusiva per a membres CLUB65.

Activitat impartida per Sergi Garcia, Campió de Catalunya en marxa nòrdica.

<< Tornar
Go to Top