Carregant Esdeveniments
PASSEJADES PER LA CIUTAT

Parc de Cervantes i barri de la Mercè

16 de maig
10:30 a 12:30
Porta principal del Parc de Cervantes (a la Diagonal)
14 €
-15%
Activitat oferta per
<< Tornar

Al mes de maig, coincidint amb el concurs internacional de roses que des de 1965 es celebra a la ciutat, us proposem un recorregut per veure el Roserar, que actualment reuneix més de 2.000 espècies i varietats diferents repartides pel Parc de Cervantes. Posteriorment, després de conèixer la història d’aquest parc, ens desplaçarem al veí i desconegut barri de la Mercè.

PUNT DE TROBADA:
a l’hora convinguda davant la porta principal del Parc de Cervantes (a la Diagonal). Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix mòbil). Mireu de ser puntuals si us plau, no podem assegurar que a l’hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

*Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d’1 setmana. En aquest cas l’import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà. Ens reservem el dret de suspendre o aplaçar la sortida per condicions climatològiques adverses o per no arribar a un mínim de persones per poder fer la sortida. En tots dos casos us avisarem per email o telèfon.

<< Tornar
Go to Top