Loading...

Compartir a:

Zero malbarataments a la cuina

*Contingut exclusiu per a membres

El malbaratament alimentari ha esdevingut una preocupació a tot el món. Aquest problema fa referencia al menjar destinat al consum humà que llencem durant tot el circuit alimentari i que s’hauria pogut aprofitar perquè els aliments en cara mantenien el seu valor nutricional.

La realitat és que avui dia sobre produïm aliments i en rebutgem una gran part quan en cara es podrien aprofitar.

Les dades de l’Informe Desperdicio Alimentario en España 2021 el Ministeri ‘Agricultura, Pesca i Alimentació mostren que cada espanyol va llençar a la brossa 28,21 quilos/litres d’aliments l’any 2021, una xifra més baixa que la dels darrers cinc anys i 2,72 quilos/litres menys que l’any 2020. La taxa de malbaratament a les cases, però, és similar a la de l’any anterior, ja que es van llençar sense consumir el 4,2% dels aliments comprats, una dècima menys que l’any 2020.

Zero malbarataments a la cuina

*Contingut exclusiu per a membres

El malbaratament alimentari ha esdevingut una preocupació a tot el món. Aquest problema fa referencia al menjar destinat al consum humà que llencem durant tot el circuit alimentari i que s’hauria pogut aprofitar perquè els aliments en cara mantenien el seu valor nutricional.

La realitat és que avui dia sobre produïm aliments i en rebutgem una gran part quan en cara es podrien aprofitar.

Les dades de l’Informe Desperdicio Alimentario en España 2021 el Ministeri ‘Agricultura, Pesca i Alimentació mostren que cada espanyol va llençar a la brossa 28,21 quilos/litres d’aliments l’any 2021, una xifra més baixa que la dels darrers cinc anys i 2,72 quilos/litres menys que l’any 2020. La taxa de malbaratament a les cases, però, és similar a la de l’any anterior, ja que es van llençar sense consumir el 4,2% dels aliments comprats, una dècima menys que l’any 2020.