Sortida des de Barcelona cap a Tarragona, amb parada per esmorzar:
Pa amb tomàquet, pernil salat, vi, aigua i cafè o tallat.
Després ens desplaçarem a la platja de Pineda/Vila-seca, on, com cada any, diversos artistes internacionals donen forma a la sorra per obtenir un grup escultòric únic i diferent. El resultat, que sempre sorprèn els visitants, es descobreix a mesura que les escultures es van aixecant. Les imponents escultures ocupen uns 200 m² de superfície i per aixecar-les fan servir gairebé 300 m³ de sorra, fet que suposa haver de treballar amb 400 tones de sorra per recrear aquests pessebres.
Després continuarem la ruta fins a Altafulla, on farem un tomb pel nucli antic abans d’arribar al nostre restaurant. Allí ens rebrà Papà Noel per donar-nos la benvinguda al nostre bufet i gaudir del següent menjar:
Cascada de llagostins, assortiment d’embotits, carro d’amanides, sopa de galets, canelons, paella, pernil a la catalana, suquet de peix,
rodó de gall dindi en salsa, etc. Assortiment de postres, vi blanc, vi negre, aigua, copa de cava, cafè i gotes.
Després d’una tranquil·la sobretaula, tornarem al nostre lloc d’origen.
Horari i transport:
Sortida en autocar a les 08.30 h.