Carregant Esdeveniments
CUINA

Iniciació a la cuina (Trimestral)

11 d'abril a 13 de juny (11:30 a 13:30)
Major de Sarrià 74, 08017 Barcelona
450 €
-15%
Activitat oferta per
<< Tornar

En aquest curs d’un trimestre de durada aprendràs les bases de la cuina. Es tracta d’un curs pràctic estructurat per temes, perquè puguis aprendre moltes tècniques i fer servir diferents ingredients. Amb degustació a cada classe!

Contingut del curs

1. ARROSSOS. Dijous, 11 d’abril

Diferents tipus d’arrossos i de coccions. Arròs a banda, Arròs sec amb ibèrics en llauna acabat al forn, Risotto de remolatxa amb cansalada i gorgonzola.

2. BELLA ITÀLIA. Dijous, 18 d’abril

Realitzarem pasta fresca i les receptes següents: Carbonara amb confit d’ànec, Lasanya tèbia d’estiu amb pesto, Orço amb espàrrecs i ceps secs i cremós de formatge fumat.

3. ESPECIAL CARN. Dijous, 25 d’abril

Welligton acompanyat de salsa Pedro Ximenez, Secret de porc ibèric amb puré de pastanaga i salsa de ceba torrada, Salsa concentrada de carn amb vi negre, Parmentier de patata trufada.

4. MONOGRÀFIC AUS. Dijous, 2 de maig

Magret d’ànec amb confitura de poma i panses, gall dindi tonnato, aletes de pollastre caramel·litzades amb salsa de soja.

5. RECEPTES DEL MAR. Dijous, 9 de maig

Qualitat del peix, conservació i tipus de cocció. Lluç amb salsa verda, Salmó glacejat de salsa taronja i sèsam, Llagostins especiats amb salsa de coco.

6. ENTRANTS FRESCS. Dijous, 16 de maig.

Caneló de brandada, Tatin de pebrots de colors, Crema de tomàquet amb maduixes, gambes, alvocat i oli alfàbrega.

7. CARPACCIOS I TARTARS. Dijous, 23 de maig.

Envolitini de carpaccio de vedella, Tartar de Salmó fresc i fumat amb cremeta de porro, carpaccio de bacallà amb Crema de tomàquet a l’estil del gaspatxo.

8. MENÚ ORIENTAL. Dijous, 30 de maig.

Introducció, receptes bàsiques. Spring rolls, Wok de verdures i vedella glacejada, Broquetes de salmó teriyaki.

9. TAPES DE REVETLLA. Dijous, 6 de juny

Cremeta d’anacards amb espàrrecs, Xampinyons farcits a la provençal, Mini coca de seitons amb maduixes, Biscottini de fruits secs, Bombons de gorgonzola.

10. BUFFET PER A SOPARS D’ESTIU. Dijous, 13 de juny

Entrant de pasta amb tomàquets secs al sol i el seu oli d’herbes, Crema de tomàquet i musclos, Pa mediterrani, Broquetes de pollastre amb salsa Satay.

Horaris & lloc

Els dijous de 11:30 h 13:30 h.

Local: Major de Sarrià 74, 08017 Barcelona.

Portar: Davantal, tupper perquè puguis portar el menjar en el cas que sobri i moltes ganes de passar-ho bé!

Per què et pot agradar?

-És un curs molt complet i pràctic.

-Està estructurat per temes, perquè puguis aprendre moltes tècniques i utilitzar molts ingredients diferents.

-Les receptes són molt originals. Amb elles podràs muntar diferents menús que de ben segur et sorprendran a tu i a la gent que els degusti.

-Els tallers són molt dinàmics i divertits.

-Al final degustaràs les receptes.

-Coneixeràs gent amb les mateixes inquietuds.

-Tindràs la possibilitat de contactar amb el xef a través d´un xat.

-I molt important: si et perds alguna classe, no et preocupis! Podràs recuperar-la en un altre horari o el trimestre següent.

A qui va dirigit?

A tots aquells que volen cuinar a casa de manera variada, saludable i econòmica. Persones que s’independitzen, formen una família o aquells que mai no havien tingut temps!

<< Tornar
Go to Top