Una hamburguesa la prepara qualsevol, però una bona Burger Gourmet té els seus secrets. Let’s go! Les hamburgueses no només estan de moda, estan boníssimes. Des de les clàssiques fins a les preparacions amb ingredients més sibarites, una bona hamburguesa casolana convenç gairebé a tots. Els restaurants burgers gourmet s’han multiplicat i amb ells ha florit una legió carnívora disposada a pagar més per un producte senyorial.
Les noves tècniques de maduració, la ramaderia ecològica, el forn artesanal, les innovacions en la preparació i la brasa de qualitat han definit un nou tauler de joc en què aquest entrepà ultracalòric s’ha convertit en una celebració gastronòmica.
En aquest curs peculiar treballarem amb nombrosos ingredients, salses i acompanyaments per elaborar diferents tipus d’hamburgueses i descobrir les combinacions amb els sabors més autèntics o els més originals.
Durada
2,5 hores.
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa.
A qui va dirigit?
Aquest curs va dirigit tant a professionals de la gastronomia com a foodies amants de la cuina que busquen preparar alguna cosa diferent de les hamburgueses de sempre.
Receptes que prepararem
Aprendrem les peculiaritats d’elaboració de diferents tipus d’hamburgueses d’autor. Disposarem de diversos tipus de pans; salses i toppings per obtenir unes autèntiques hamburgueses per a sibarites, tot això cuinat al mateix curs.
- Hamburguesa Tradicional amb ‘chilli/cheese’
- Hamburguesa mixta amb bolets i pinyons
- Hamburgueses d’arròs i fesols de santa pau amb kalamata i piquillos
- Hamburgueses de salmó i confitats amb alvocat